Чому землероби обирають добрива ДоброДІЙ?

По-перше, це потужна допомога, підтримка та захист рослин, починаючи від обробки насіння (посівного матеріалу) та закінчуючи позакореневим підживленням у пізні періоди вегетації. Адже, уся продуктова лінійка компанії успішно працює на різних сільськогосподарських культурах (зернових, бобових, овочевих, баштанних, садових, ягідних), є абсолютно безпечною та не чинить жодного токсичного впливу на рослини й навколишнє середовище.

Цікаво, що багаторічна практика застосування добрива ДоброДІЙ на українських полях показала, що продукти позитивно впливають на деякі властивості грунту, на збереження його родючості, оптимізацію живлення рослин, їх стійкість до несприятливих погодних умов, а також, безпосередньо впливають на продуктивність сільськогосподарських культур та показники їх якості.

Варто зазначити й те, що добрива ДоброДІЙ є сертифікованими та зареєстрованими на державному рівні продуктами. Препарати відзначені сертифікатами відповідності та свідоцтвами, які підтверджують високу якість та ефективність застосування.

Переваги використання добрива ДоброДІЙ

Окрім цього, продукція ТМ «ДоброДІЙ» рекомендована для застосування в органічному землеробстві. В 2018 році компанія «Майбутнє Будуємо Разом» отримала сертифікат «Органік Стандарт», який засвідчує, що добрива відповідають усім необхідним нормам і стандартам з органічного виробництва та переробки.

Ще однією перевагою добрива ДоброДІЙ є його валютонезалежність, оскільки всі продукти є виключно українськими, розробленими нашими вченими з українських матеріалів, сировини та комплектуючих. Весь цикл виробництва добрива відбувається в Україні – від виникнення ідеї до її кінцевої реалізації.

Не менш важливим фактором для споживача є і легкість транспортування рідкого добрива. Так, в даному випадку, продукти ТМ «ДоброДІЙ» поставляються на ринок у зручній пластиковій тарі. Також, з метою захисту споживачів від використання підробок, кожна каністра добрива має під кришкою свою захисну мембрану, яка засвідчує, що даний продукт гарантовано є оригінальним та виготовленим офіційним виробником.

Так, на сьогоднішній день, добрива ДоброДІЙ отримали вже велику кількість схвальних відгуків від фермерів з різних куточків нашої країни. А це означає, що продукти роблять свою справу сповна, ДОБРЕ ДІЮТЬ на рослину та допомагають хліборобам-трудівникам отримати достойний результат від своєї важкої праці.